Minden nő gyerekkorától ábrándozik az esküvőjéről. Arról, hogy akkor, akármilyen visszahúzódó vagy szerény lányról is legyen szó, a középpontban lesz. Az ő szépsége és ragyogása itatja majd át az egész ünnepet. Mert van egy nap a nő életében, amikor kizárólagos csodálatra vágyva ő akar a legszebb lenni. És ezen a napon mindegyikük meg is érdemli.

A lánykérés után azonban a legtöbb menyasszony azzal szembesül, hogy a gyerekkori ábrándképnél sokkal összetettebb egy menyasszony megjelenése. Sok apró részlet tökéletes harmóniája teremti meg a gyönyörű összhatást.

Az esküvői smink ebben a kérdésben kulcsfontosságú. Ruhánkkal és személyiségünkkel összhangban kell csodálatos harmóniát alkotnia.

Mivel alkalmi sminkről van szó, és mivel a középpontban leszünk, olyan sminket kell választani, ami jól érvényesül, jól mutat a fotókon is. Ehhez megfelelően erősnek kell lennie, de mégis úgy, hogy ne uralja megjelenésünket, az összhatásba beleolvadva emelje ki szépségünket. Alkalmi legyen, de ne közönséges. Emelje ki arcunk, szemünk szépségének jellegzetességeit, növelve megjelenésünk fényét.

Ezt az egyensúlyt csak rutinos és ügyes sminkesek ismerhetik igazán. Bízzuk rájuk magunkat.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük