A Schwinn Csepel kerékpár márka minden idők egyik legstílusosabb kerékpár modelljeit képviseli. A Csepel bringák klasszikus, retro megjelenése igazán különleges és egyedi, összetéveszthetetlen más márkák biciklijeivel.

Ha szereted, ha felfigyelnek rád, ha biciklizés közben is fontos számodra a stílusos megjelenés, akkor a Csepel Cruiser bringáit imádni fogod. Ha van olyan bicikli, ami után az utcán menet megfordulnak az emberek, akkor ez biztosan közéjük tartozik.

Szerencsére a gyártó nem csak arra ügyel, hogy kerékpárjai jól mutassanak az utcákon, hanem a retro megjelenést ötvözi a modern technikákkal. Ennek köszönhetően kerékpárjai, habár a régi idők stílusát képviselik, minőség tekintetében semmiben sem maradnak el a legmodernebb technológiával készült kerékpároktól.

A Csepel Cruiser kerékpárok kifejezetten városi biciklizésre, kellemes kirándulásokra, esetleg városnézésekre lettek tervezve. Nyergük puha, kormányuk magas, így kényelmes üléspozíciót biztosítanak.

És ha mindez nem lenne elég, ízig-vérig magyar gyártású kerékpárokról beszélhetünk, melyek egyre népszerűbbek a külföldi kerékpár boltokban is, ezzel népszerűsítve hazánkat.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük